Dinar de l'AENTEG

dilluns 11 de novembre 2024 13:00 h

Dinar per a socis de l'AENTEG

Obertura de portes: 12:30h
Hotel Peninsular, Av. de Sant Francesc, 6 (Girona)

Dinar per a socis de l'AENTEG

MENÚ

Pica-pica per a compartir consistent en:

  1. Croquetes casolanes de carn rostida
  2. Calamars a l'andalusa amb maionesa de cítrics
  3. Taula d'embotits variats amb pa amb tomàquet

 

Segons (a escollir)

  1. Gall de Sant Pere amb blat saltat amb verduretes i crema de crustacis
  2. Entrecot de vaca a la planxa
  3. Entrecot de vaca amb salsa de formatge blau

 

Postres (a escollir)

  1. Amanida de fruita del temps amb gelat de vainilla
  2. Sopa de mango i fruita de la passió amb cremós de formatge fresc i pipes

 

Begudes

Aigua i vi, cervesa o refresc, vi blanc o negre DO Empordà

Cafè o infusió